Bouwbedrijf Haarlem

Zo creëer je jouw eigen spa!

Zo creëer je jouw eigen spa!

Geplaatst op

Bestaat er iets leukers dan tijd voor jezelf nemen? Wij denken van niet, want jezelf verwennen brengt alleen maar voordelen. Soms is het echter niet eenvoudig om een moment van niets doen in te lassen en bijvoorbeeld een dagje naar de spa te gaan. Maar wist je dat er oneindig veel manieren zijn om thuis te genieten in een spa-achtige omgeving. Naast een jacuzzi kopen kun je nog veel meer. En hier is wat inspiratie voor je.

1. Revitaliserende behandelingen

Of je gekozen behandeling nu een gezichtsbehandeling is die de gloed van je huid opwekt, een lichaamsscrub om dode huidcellen te verwijderen of een ontspannende massage, de perfecte spabehandeling komt neer op twee hoofdelementen: producten en techniek. Gelukkig is er online veel informatie te vinden over hoe je een aantal geweldige producten thuis kunt maken. Natuurlijk producten hebben vaak ingrediënten die je misschien al in je keuken hebt of die je gemakkelijk kunt kopen bij je plaatselijke supermarkt.

2. Betrek je zintuigen

Je ruimte omtoveren tot een semi-professionele dagspa is nu vier miljoen keer gemakkelijker omdat je een afspeellijst kunt inschakelen om je badkamer, slaapkamer of woonkamer te vullen met rustgevende deuntjes. Het is de snelste manier om gedachten en alle chaos in je huis te overstemmen, vooral als je het afspeelt via een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking.

En als je gek bent op streaming, bekijk dan Spotify-afspeellijsten die je huis in slechts een aantal seconden omtoveren tot een dagspa.

3. Zorg voor een meer spa-achtige douche

Zelfs de korte tijd die je dagelijks onder de douche doorbrengt, kan voor wonderen zorgen. Dit door te experimenteren met de temperatuur van het water. Hierbij geef je je huid een boost en het helpt je doorbloeding te verbeteren. Zorg er wel voor dat je je douche altijd eindigt met enkele minuten onder water te staan dat een neutrale temperatuur heeft. Dit is belangrijk, omdat het je lichaamstemperatuur weer op een normaal niveau zal brengen.

4. Verwen jezelf met lichte snacks

Sommigen zullen misschien zeggen dat snacks niet essentieel zijn, maar wij verschillen van mening. Er is niets zo bevredigend in je ontspanningsruimte dan jezelf te trakteren op zelfgemaakte snacks met een vleugje zoetigheid. En natuurlijk moet je je smaakvolle snacks combineren met een verfrissend drankje. Wat zou een spa-dag zijn zonder wat bubbels?

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden