Bouwbedrijf Haarlem

Woonverzekering

Woonverzekering

Geplaatst op

Woonverzekering, ook wel een opstalverzekering genoemd. Een woonverzekering is voor u van groot belang. Iedereen in Nederland moet deze verplichte verzekering hebben. Of u nu een huurhuis of een koophuis heeft. Verzeker uw huis tegen schade door brand, storm water en inbraak. Ook uw garage en tuin kunt u meeverzekeren. U zorgt dat u voor de juiste waarde verzekerd bent, ook na een verbouwing van uw huis of als u nieuwe meubels gekocht heeft. De waarde van uw huis blijft zoveel mogelijk gelijk, ook als er sprake is geweest van schade.

Keus uit een Basisdekking of All-risk dekking Als u de keus maakt een All-risk dekking te nemen dan is er tevens dekking voor schade aan de woning door andere van buiten komende onverwachte en onvoorziene gebeurtenissen. Denk daarbij o.a. aan storm, bliksem, ontploffing, diefstal en vandalisme, wateroverlast en roetschade. Kijk altijd goed in de voorwaarden of er een eigen risico aan vast zit.

Premievergelijk Het is altijd verstandig om bij het afsluiten van een woonverzekering de premies te vergelijken. Daarbij tevens goed mee te nemen wat de mogelijke extra’s kosten als u niet kiest voor de basisdekking. Kijk altijd goed of er sprake is van een eigen risico en hoeveel dat eigen risico is. Vraag aan uw werkgever of u gebruik kunt maken van een collectiviteitskorting en neem deze mee in uw overweging.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden