Bouwbedrijf Haarlem

Wilt u uw pand of woning een nieuwe uitstraling geven?

Wilt u uw pand of woning een nieuwe uitstraling geven?

Geplaatst op

Heeft u een woning of pand in Eindhoven en wilt u deze een nieuwe, frisse uitstraling geven? Uw gehele pand renoveren is hiervoor niet nodig. Er zijn kleine onderdelen die u kunt vernieuwen die al een groot verschil kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een nieuwe dak- en gevelbekleding. Niet alleen geeft het uw pand een frisse uitstraling maar het werkt ook isolerend en beschermend. Steeds vaker wordt metaal toegepast voor dak- en gevelbekleding, vooral omdat er veel verschillende metaalsoorten verkrijgbaar zijn. Van de metaalsoorten zijn er veel geschikt voor metaalbewerking Eindhoven. U kunt het bijvoorbeeld laten coaten, zagen, knippen, lassen, kralen of zetten.

Zink heeft ideale eigenschappen voor zetwerk.

Zetwerk op maat wordt steeds vaker toegepast. Zetten is een algemene term voor het buigen van een plaatmateriaal middels een bankschroef, kantbank of zetbank. Hierdoor krijgt u een product dat exact op uw dak past. Zink is een van de meest gebruikte materialen voor zetwerk op maat omdat het ideale eigenschappen heeft. Het laat zich makkelijk bewerken waardoor vrijwel elke vorm te realiseren is. Daarnaast is het zeer onderhoudsvriendelijk, heeft het een lange levensduur, is het ontzettend duurzaam en geeft het uw pand of woning een karakteristieke uitstraling. Het grootste voordeel van zetten is dat de materialen niet aan elkaar gelast hoeven te worden. Dit zorgt voor een nettere afwerken en scheelt tevens tijd.

We zien zink op maat steeds vaker terug in de daken- en bouwindustrie.

We zien zink op maat steeds vaker terug in de daken- en bouwindustrie. Doordat zink zich eenvoudig laat bewerken kunnen er veel verschillende producten van gemaakt worden. Zo worden er onder andere dakranden, daktrimmen, waterslagen, dakgoten en afdekkappen van gemaakt. Vooral de lange levensduur van zink zorgt ervoor dat dit materiaal veelvuldig wordt toegepast. Een zinken dakgoot bijvoorbeeld heeft een levensverwachting die kan oplopen tot 50 jaar. Daarnaast behoudt het materiaal na deze jaren nog steeds dezelfde eigenschappen; het is eenvoudig te repareren, het veroudert niet en het wordt niet broos. Voor zink is onderhoud niet noodzakelijk, hierdoor heeft u lang geen omkijken naar uw dak- en gevelbekleding.

Bent u op zoek naar metaal in Eindhoven of omgeving?

Bent u op zoek naar metaal Eindhoven voor de dak- en gevelbekleding van uw woning of pand? Of wilt u zich graag laten adviseren door een expert? Zoek dan naar een gespecialiseerd bedrijf voor metaalbewerking in Eindhoven of omgeving. Er zijn veel vakmensen die u kunnen informeren en adviseren over verschillende metaalsoorten en de toepassingsmogelijkheden hiervan. Naar aanleiding van uw wensen kunnen zij u verschillende materialen laten zien. Daarnaast hebben metaalbewerkingsbedrijven vrijwel altijd een machinepark in eigen beheer. Hierdoor zijn zij in staat om producten snel te produceren en bij u te leveren. Dit zorgt er tevens voor dat zij een flexibele service kunnen bieden.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden