Bouwbedrijf Haarlem

Watch projectbeheer

Watch projectbeheer

Geplaatst op

Watch is een bedrijf dat je helpt om je projecten makkelijk en overzichtelijk op te bouwen. Watch heeft in 1 programma de mogelijkheid gecreëerd om je werk, je registratie en de facturering bij te houden. Zo hoef je dus niet meer met meerdere programma’s en documenten te werken maar heb je alles gewoon bij de hand. Watch is een bedrijf dat al een aantal jaar meegaat en hier adverteren ze dan ook op: “Er zitten geen kinderziektes meer in het programma.” Het bedrijf richt zich voornamelijk op het midden en klein bedrijf die zelf geen uitgebreide infrastructuur kunnen of willen opbouwen.

Verschillende pakketten

Watch heeft een heleboel verschillende pakketten om zoveel mogelijk klanten aan te kunnen spreken. Op het moment heeft Watch vier verschillende pakketten die een specifieke doelgroep aanspreken. De vier pakketten zijn: het uren pakket, het non-profit pakket, het zakelijke dienstverlening pakket en het complete pakket. Bij het eerste pakket gaat het uitsluitend om het bijhouden van de werkuren. Het tweede pakket omvat hier een uitbreiding op met een communicatie module. Het pakket voor de zakelijke dienstverlening kent een combinatie van de volgende modules: Offertes, planningen, urenregistratie en facturen. Dit is een vrij compleet pakket alleen is er nog een stapje hoger. Bij dit laatste pakket krijg je er ook nog support afhandeling bij.

Beginnen met Watch

Voor de mensen die Watch eerst nog willen leren kennen is er een demo te downloaden. Op deze manier kan u een aantal functies testen en bepalen of u wil overstappen op Watch. Mocht dit het geval zijn dan is het zeer makkelijk te krijgen door het bestelformulier in te vullen. Deze is op de site van Watch te vinden. Het is ook mogelijk om te bellen voor een kosteloze demonstratie naar 050-577 95 21.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden