Bouwbedrijf Haarlem

Wat is nou precies vloercoating?

Wat is nou precies vloercoating?

Geplaatst op

13- Luxueuze en Stijlvolle UitstralingVeel bedrijven maken er gebruik van; vloercoating. Maar wat is het nou eigenlijk? Als u deze vraag ook nog heeft dan is het verstandig om verder te lezen, helemaal als u erover denkt om een vloercoating voor uw bedrijf aan te schaffen.

 

Wat is een vloercoating nou eigenlijk?

 

Een vloercoating is een heel erg dunne laag die naadloos met een roller over de ondergrond wordt aangebracht en is over het algemeen minder dan een millimeter dik. Er bestaan verschillende soorten coating, maar de zachte en meer flexibele soort is een vloercoating op basis van polyurethaan. Deze wordt vaak gebruikt als een extra anti-verkleuringsmiddel op al bestaande coatings en ook gietvloeren. Hierbij wordt door het mengen van twee verschillende componenten de coating op de vloer aangebracht. De betonnen vloeren in bedrijven gebruiken echter de acrylaat coating. Deze vloercoatings worden over het algemeen gebruikt op vloeren van werkplaatsen en fabrieken, waar er gebruik van chemische stoffen en olie wordt gemaakt.

Gebruik acrylaat vloercoating voor uw bedrijf

Als u dus een bedrijf heeft wat een werkplaats of fabriek is, dan is het aan te raden een acrylaat vloercoating te gebruiken. Dit soort vloeren werken daar dus het beste en kunnen veel verdragen. Voordat u een vloer laat leggen, zorg dan eerst dat u voldoende informatie over de vloer in heeft gewonnen, met name over de prijs. Want er zijn bedrijven die voor het leggen van de vloercoating meer rekenen dan noodzakelijk is. En u wilt nou eenmaal geen dief van uw eigen portemonnee zijn.

Bescherm uw vloer

Doordat gietvloeren steeds meer door particulieren worden gebruikt is het belangrijk dat de vloer mooi blijft. Zorg er dus voor dat je stevige viltglijders onder uw meubels plaatst. Hiermee voorkomt u krassen op uw vloer en zal uw vloer veel langer meegaan.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden