Bouwbedrijf Haarlem

Wat is mijn huis waard?

Wat is mijn huis waard?

Geplaatst op

Als u van plan bent om uw huis te verkopen dan bent u vast nieuwsgierig naar de waarde van uw woning of wilt u een verkoopkeuring van uw woning laten maken. Wat is mijn huis waard is dan ook een hele terecht vraag. Gelukkig zijn er verschillende makelaars die een waardebepaling voor u kunnen uitvoeren. Bij Beste Prijs Makelaars is een waardebepaling zelfs gratis! Hoe werkt zo’n waardebepaling? Om een goede inschatting te kunnen maken van de waarde is het noodzakelijk dat een makelaar uw woning komt bekijken. De makelaar zal de gehele woning inspecteren om na te gaan wat de staat is. Daarnaast wordt er ook gekeken naar woningen in de buurt die in de verkoop staan. Op basis van deze gegevens kan er een nauwkeurige waardebepaling gemaakt worden.

 

Huis in de verkoop

Als u uw woning in de verkoop wilt zetten kan de vraagprijs afwijken van de waardebepaling. De makelaar schat in hoe lang het ongeveer gaat duren voordat uw woning wordt verkocht. Is er veel vraag naar woningen in de buurt, dan kan de verkoopprijs hoger liggen dan de werkelijke waarde. Staan huizen lang te koop in de buurt en wilt u een snelle verkoop, dan zult u moeten zakken met de prijs. De woning wordt in dat geval voor minder in de verkoop gezet dan de woningwaarde.

Afspraak voor waardebepaling maken

Als u een waardebepaling van uw woning wilt kunt u direct via internet een afspraak maken. Bezoek de website van Beste Prijs Makelaars en vul uw gegevens in. Er wordt vervolgens telefonisch contact met u opgenomen. Tijdens het gesprek wordt er een datum geprikt waarop de makelaar bij u langskomt en de waardebepaling zal uitvoeren. Eventueel kunt u wat kleine zaken aan uw woning opknappen voordat u het in de verkoop zit. De waarde kan hierdoor stijgen namelijk. Wij wensen u veel succes met de verkoop van uw woning!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden