Bouwbedrijf Haarlem

Waarom jumboblokken gebruiken?

Waarom jumboblokken gebruiken?

Geplaatst op

Jumboblokken zijn ontzettend lood zware betonnen blokken die gebruikt worden om automobilisten te waarschuwen dat ze niet verder kunnen rijden. De jumboblokken worden bijvoorbeeld vaak geplaatst op parkeerplaatsen om aan te geven tot waar de parkeerplaats loopt. Wil je toch doorrijden dan is maakt de hoogte en de breedte dit praktisch onmogelijk, of je moet echt een enorme grote racetruck hebben maar die zijn er in doorgaans in Nederland niet veel.

In dit artikel ga je meer vertellen over de werking van de jumboblokken en wat er allemaal mogelijk is bij het gebruik van de jumboblokken.

De prachtige jumboblokken bij jumboblokken.nl

Jumboblokken werken dus als waarschuwing voor automobilisten, fietsers of scooterrijders als ze niet verder mogen. Voornamelijk bij automobilisten kan het onduidelijk zijn tot waar de parkeerplaats gaat, of wat precies de weg door de parkeerplaatsen zijn. Ideaal dus als je beschikt over de jumboblokken om chaos in het verkeer te voorkomen. Niet alleen chaos kan je voorkomen met de blokken beton maar ook ramkraken zijn goed te verweren met de blokken. Er staan daarom ook vaak jumboblokken of varkensruggen voor winkelpanden zodat het niet mogelijk is om met je auto de winkel in te rijden. Zeker ook geschikt dus voor een stukje veiligheid voor je bedrijf en andere mensen.

Verschillende kleuren

De jumboblokken zijn er in vele kleuren. Dit is bijvoorbeeld ideaal om de betonnen jumboblokken te kleuren in dezelfde kleuren als je bedrijf of vereniging. Zo maak je van de lompe jumboblokken toch nog iets leuks. Maar en zit wel een keerzijde aan bij het gebruik van jumboblokken. Dit is namelijk dat je niet overal de blokken mag plaatsen omdat je hiermee de infrastructuur kan veranderen. En het is niet de bedoeling om alle plannen van de gemeente betreft infrastructuur eigenwillig te veranderen. Ben je dus van plan om de blokken te plaatsen nabij een openbare weg, overleg eerst met de gemeente of het mogelijk is en waar je de blokken dan mag plaatsen.

Kijk op www.jumboblokken.nl voor alle soorten jumboblokken en vraag naar de mogelijkheden.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden