Bouwbedrijf Haarlem

Waarom gietvloer geschikt is voor in een moderne woning?

Waarom gietvloer geschikt is voor in een moderne woning?

Geplaatst op

Tegenwoordig veel meer dan vroeger maken we ons druk over de hygiëne van onze woning. Ook de stijl is steeds belangrijker geworden. Woonboulevards puilen uit van de nieuwste trendmeubels en mensen lopen massaal achter deze trends aan. Soms is het zelf zo, dat mensen om de zoveel jaar alweer een nieuw interieur gaan inrichten, omdat de trendgevoelige meubels die ze gekocht hebben, uit de tijd zijn. Daarom raden we je aan om het net even iets anders te doen dan de rest. In deze blog vertellen we je hoe dit in elkaar zit 

Ga voor tijdlozer

Absolute tijdloze meubels bestaan natuurlijk niet, want alles is ontworpen in een bepaalde tijd die de culturele vormen kleurt. Het is niet de tijd zelf, maar de mensen in die tijd die bepaalde keuzes maken als het gaat om design, maar bestaan wel meubels en elementen die net iets tijdlozer zijn dan de rest. We hebben het hier over design dat elementaire vormen heeft en bepaalde basis tinten, zoals grijs of wit, waardoor het niet snel uit de mode is. Een voorbeeld van absoluut tijdloos design is een van de vele gietvloeren. Er zitten vele voordelen aan deze soort vloer, daarom nemen we ze hieronder even met je door.

Voordelen gietvloeren 

In principe is de gietvloer gemaakt van kunststof waardoor deze waterbestendig is en slijtvast. Zo kun je heel lang doen met een vloer. Het leuke is dat deze gegoten kan worden over een betonvloer, dus als deze een keer aan renovatie toe is kun je ook een gietvloer kiezen in plaats van een nieuwe betonvloer of deze te laten reviseren. Door zijn waterbestendigheid is de vloer gemakkelijk schoon te maken waardoor hygiëne op een hoog niveau gemakkelijk in huis bereikt kan worden. De gietvloer is in verschillende soorten te krijgen, eentje die bijvoorbeeld op beton lijkt, maar ook een andere tent is goed mogelijk. Eigenlijk elke RAL-kleur is te kiezen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden