Bouwbedrijf Haarlem

Verhuizen? Huur een busje!

Verhuizen? Huur een busje!

Geplaatst op

Verhuizen? Huur een busje!

Verhuizen is een aangrijpende gebeurtenis in je leven en kan veel stress met zich meebrengen. Zeker het verhuizen van je inboedel is vaak een stressvolle gebeurtenis. Je kan natuurlijk een verhuisbedrijf inhuren, maar dit kost vaak veel geld. Kies je ervoor om zelf je spullen te verhuizen? Huur dan een vrachtwagentje bij Europcar of ga een busje huren! Met een vrachtwagen of busje heb je voldoende ruimte om grote hoeveelheden spullen of meubels mee te nemen. Daarnaast zijn de wagens altijd van uitstekende kwaliteit!

Geteste wagens

De vrachtwagens en busjes van Europcar worden regelmatig getest en van onderhoud voorzien. Zo kan Europcar je de grootste garantie geven op een wagen die uitstekend werkt. Een bus huren bij Europcar is dus niet alleen erg handig, het neemt ook een groot gedeelte van je stress weg!

Verzekerd de weg op

Bij het huren van een busje, auto of vrachtwagen zitten altijd de nodige verzekeringen. Zo is elk voertuig voorzien van een WA verzekering en een aanvullende verzekering in de vorm van een SVI verzekering. De schadeverzekering inzittende stelt een inzittende schadeloos bij schade na een ongeval. Zowel letselschade als bij het overlijden van een inzittende wordt een vergoeding uitgekeerd. De vergoeding is gemaximeerd op een groot bedrag van 1 miljoen euro.

Bij schade of diefstal geldt er een standaard Eigen Risico bedrag per schadegeval. Schadegevallen kunnen bijvoorbeeld zijn: krassen, deuken, lekke banden, diefstal of total loss. Het bedrag van het Eigen Risico is afhankelijk van de situatie. Hierbij hebben leeftijd en het automodel invloed.

Gerust de weg op

Wanneer je een voertuig huurt bij Europcar ga je dus gerust de weg op. De auto is in orde, de verzekeringen zijn geregeld en je nieuwe huis wordt vast en zeker prachtig! Niks houdt je dus meer tegen om een geweldige tijd tegemoet te gaan in je nieuwe huis. Succes met je verhuizing!

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden