Bouwbedrijf Haarlem

Veel technologie in een Samsung wasmachine

Veel technologie in een Samsung wasmachine

Geplaatst op

De Samsung wasmachine schaart zich tussen de wasmachines van andere topmerken, zoals Siemens, Miele, Bosch en AEG. Kenmerkend voor de Samsung wasmachine is dat er erg veel technologie in de apparaten is verwerkt. Een Samsung wasautomaat heeft altijd erg veel verschillende wasprogramma’s. Veel van die programma’s dragen bij aan het besparen van energie, water en zeep. De speciale Eco Bubble Technologie maakt het mogelijk om een was te draaien op slechts 15 graden. Het voordeel daarvan is dat er veel minder energie wordt gebruikt. Een nadeel van die superenergiezuinige programma’s is dat ze veel meer tijd kosten.

Veel soorten Samsung wasmachine

De Samsung wasmachine is er in verschillende varianten. De kleinste machines zijn bedoeld voor eenpersoons huishoudens, met een capaciteit van maximaal 7 kilo. De machines voor grote gezinnen zijn veel krachtiger. Die kunnen in één was 11 kilo wasgoed aan. Als eigenaar heb je veel controle over je wasautomaat. Zelfs als je niet thuis bent, kun je via een speciale Samsung app zien op welk punt in het wasprogramma jou Samsung wasmachine is. Het meest handige van de app is dat toekomstige mankementen in een vroeg stadium worden gesignaleerd. Meestal kun je die zelf verhelpen, zonder tussenkomst van een monteur.

Een voorlader of bovenlader Samsung wasmachine?

Er bestaan in hoofdlijn twee soorten Samsung wasmachines: voorladers en bovenladers. Elk type heeft zijn eigen voor- en nadelen. Een bovenlader is goedkoper dan een voorlader. De wasprogramma’s zijn sneller klaar en de machine maakt minder geluid. Ook is het eenvoudig om na het starten van het wasprogramma was toe te voegen. De capaciteit van een bovenlader is echter wat beperkt. Het grootste voordeel van een voorlader is dat hij minder energie en minder water verbruikt dan een bovenlader. Ook zijn de wasresultaten van voorladers vaak beter dan van een bovenlader.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden