Bouwbedrijf Haarlem

Varkensrug beton van topkwaliteit kopen

Varkensrug beton van topkwaliteit kopen

Geplaatst op

Een varkensrug van beton is makkelijk te bestellen op de website van Betongoed. Het beton van Betongoed is kwalitatief goed beton en gaat dus erg lang mee. Beton een voordelig en recyclebaar materiaal waardoor je dus erg duurzaam bezig bent. Betongoed maakt het beton in eigen fabriek waardoor dus een goede prijs en kwaliteit gegarandeerd is. Varkensruggen worden ook wel plakbanden, stootbanden, of biggenruggen genoemd. Het is eigenlijk een betonnen ovaalvormige afscheiding.

Multifunctioneel

Je ziet ze vaak bij opritten, pleinen, in het verkeer of in winkelgebieden. Bij Betongoed kun je de varkensrug beton vinden in het formaat 95x20x11 cm waarbij je kunt kiezen tussen een middenstuk, eindstuk of een enkel. Bij de enkel zijn allebei de kanten rond afgebogen, bij het middenstuk zijn allebei de kanten recht en bij het eindstuk is een kant recht en een kant rond. Zo kun je dus kiezen voor een korte varkensrug of je kunt hem zelf zo lang maken als je wilt door de middenstukken en eindstukken te combineren. Als je de varkensrug beton besteld bij Betongoed is deze meestal binnen één werkdag al thuis geleverd. Je kunt de varkensruggen in grijs, geel of wit bestellen. Als je voor geel of wit kiest zijn deze ook beter zichtbaar in het donker. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf de varkensruggen te verven met speciale betonverf.

Betonnen varkensruggen veelzijdig in te zetten

De varkensrug beton kun je goed gebruiken op parkeerplaatsen. Ze zorgen er namelijk voor dat de auto’s in parkeerplaatsen niet te ver doorrijden waardoor ze een botsing kunnen veroorzaken. De varkensruggen brengen hiermee dus orde en structuur aan. Ook kun je ze in het verkeer gebruiken door bijvoorbeeld een afscheiding te maken tussen motorrijtuigen en fietsers of voetgangers. De varkensrug beton wordt dus ook voor het regelen van fiets- en wandelverkeer. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn bij scholen met kleine kinderen. Ze kunnen ervoor zorgen dat kinderen niet zomaar de straat op rennen. Mocht je varkensruggen nodig hebben dan kan je ze eenvoudig bestellen via de website van Betongoed. Ook kunnen ze medewerkers je helpen als je langskomt in de winkel in Lunteren. Mocht je vragen of advies nodig hebben dan hebben de ervaren medewerkers van Betongoed je graag verder.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden