Bouwbedrijf Haarlem

Tips voor het aanschaffen van een luxe keuken

Tips voor het aanschaffen van een luxe keuken

Geplaatst op

Als u uw keuken gaat verbouwen of net een nieuw huis hebt gekocht, dan wil je waarschijnlijk een zo mooi mogelijke keuken. Het is namelijk zonde om binnen een paar jaar weer te moeten verbouwen doordat het verouderd is of omdat dingen kapot zijn gegaan. Om te zorgen dat je jouw keuken nog jaren mooi vindt moet je vooruit proberen te denken. Wat vindt je over zeven jaar nog steeds mooi en is niet verouderd. In dit artikel zullen wij een aantal tips geven waardoor jij jouw keuken een luxe look kan geven.

Downdraft afzuigkap

Een van de laatste trends in de keuken branche is de downdraft afzuigkap. Deze afzuigkap zit verwerkt in het keukenblad en zuigt de rook dus naar beneden in plaats van omhoog. Hierdoor heb je geen lelijke afzuigkap meer boven het voornhuis en hou je extra ruimte over voor kastjes etc. Wel zijn de meningen over de werking van een downdraft afzuigkap verdeelt. Op internet lees je veel reviews waarin gezegd wordt dat het vermogen te laag is waardoor er nog veel vocht tegen de kastjes of het plafond komt.

Beeldscherm in de keuken

Als je de luxe look wilt afmaken is het een idee om een (klein) beeldschermpje in de keuken te plaatsen. Op dit beeldscherm kan je dan recepten bekijken of tv kijken. Dit beeldscherm kan tegenwoordig gemakkelijk worden geïntegreerd in de muur waardoor deze niet erg opvalt. Mocht je dus veel tijd doorbrengen in de keuken dan is zo een 7 inch monitor natuurlijk ideaal om tv te kunnen kijken waardoor je niks mist. Ook heb je op deze manier altijd een receptenboekje bij de hand.

Quooker

Iets dat misschien niet helemaal nieuw meer is, maar daardoor niet minder mooi, is de Quooker. Hiermee krijg je direct kokend water uit je waterkraan en hoef je dus geen water zelf meer te koken. Je hoeft ook niet bang te zijn dat het water na gebruik nog heet is, want na gebruik is het water weer dezelfde temperatuur als dat het was.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden