Bouwbedrijf Haarlem

Tips bij het verkopen van je huis

Tips bij het verkopen van je huis

Geplaatst op

Het verkopen van je woning brengt heel wat met zich mee! Allereerst moet er een koper gevonden worden, vervolgens moet het papierwerk in orde worden gemaakt en tot slot moet de woning leeggehaald worden voor de volgende bewoners. Om de verkoop van je woning soepel te laten verlopen, geven we je in dit artikel een aantal handige tips. Niet alleen gericht op de verkoop van de woning zelf, ook op het vergroten van de waarde van je woning. Soms kun je met relatief simpele verbouwingen voor een verhoging van de woningwaarde zorgen.

 

Tip 1: verbeter de isolatie met een verbouwing

Een van de belangrijkste aspecten bij de verkoop van een woning is de isolatie van de woning. Denk bijvoorbeeld aan het isolatiemateriaal tussen de muren, het isolatiemateriaal onder je dakbedekking, enzovoorts. Ook niet onbelangrijk is de keuze voor enkelglas in plaats van dubbelglas. Door de isolatiewaarde van je woning te verbeteren, wordt je woning automatisch meer waard. Zo kun je de woning voor een hogere prijs verkopen!

 

Tip 2: zorg voor aantrekkelijke foto’s

Veel mensen kiezen voor een online advertentie bij het verkopen van hun woning. Het is aan te raden om een fotograaf in te schakelen voor het laten maken van deze foto’s. Een fotograaf kan de belangrijkste details van je woning op een aantrekkelijke manier in beeld brengen. Dit vergroot de kans op de verkoop van je woning!

 

Tip 3: schakel een verhuisbedrijf in

Wanneer de verkoop van je woning rond is, kun je een verhuisbedrijf inschakelen om je inboedel te verhuizen. Naast het verhuizen van je inboedel dien je ook rekening te houden met het bezemschoon achterlaten van je woning. Een bouwbedrijf of klusbedrijf kan je in dit geval helpen. Denk aan het verwijderen van een oude vloer, het verwijderen van de gordijnrails en lampen aan de muur, enzovoorts.

 

Bron: Hetwaarehuis.nl

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden