Bouwbedrijf Haarlem

Shoplog zomer 2018: kinderkamer Antoine

Shoplog zomer 2018: kinderkamer Antoine

Geplaatst op

Voor onze 5 jarige zoon zijn we nog op zoek naar wat leuke aankledingen voor zijn jongenskamer. In deze blog of volgens mij noemen ze dit ook wel shoplog neem ik je even mee in mijn speurtocht naar de leukste items die ik kon vinden.

Tegenwoordig ga ik de winkelstraten onder geen beding meer in, maar doe ik alles online zoals vele Nederlanders volgens mij. Enfin ik kreeg wat input van een goede vriendin van mij, moeder van drie kinderen en alle drie kennen prachtige kinderkamers dus zij heeft zeker recht van spreken, ze gaf me een paar merken om voor te zoeken op het internet.

Allereerst de MR MARIA lampen. Zij maken allerlei super cute konijn lampjes en ook andere vormen. Dit is de trend op kinderkamer vlak. Ik vond ze hier. Wij kozen voor de kokeshi lamp die ziet er wat Aziatisch uit en dat vond ik op zich wel grappig eigenlijk.

Dan wilde ik nog een goede kast kopen. Op dat vlak raadde mijn collega moeder aan om te zoeken voor OEUF NYC. Die hebben hele stijlvolle solide gedegen duurzame kasten stond erbij in mijn aantekeningen. Uiteindelijk vond ik ze hier. Voor de nieuwsgierige aagjes onder ons we kozen definitief voor de kast merlin wardrobe in de kleur white walnut. Gemaakt van duurzaam hout en verf is op waterbasis. Deze kast kunnen wij als ouders met een gerust hart in de kamer van Antoine zetten.

Ten derde dan nog wat Majvillan behang. De muren waren ook nog wat saai. Gelukkig heeft dit merk zeer stijlvolle unieke posters. Die hebben we dan maar mee besteld. Alle items hadden we binnen een paar dagen in huis en toen is vaderlief aan de slag gegaan met het sjouwen van de kast. Ze hebben wel montageservice bij CozyKidz maar wij wilde kosten besparen door alles zelf te doen. Nou me man heeft zich bijna een hernia getild, maar goed alles staat okay nu.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden