Selecteer een pagina

In Haarlem zijn verschillende authentieke en monumentale panden te vinden. Zo zijn er de Buitenrust uit de laat 18e eeuw, Paviljoen Welgelegen uit het jaar 1785 en de Heilig Hart-kerk uit 1902. Prachtige panden die goed onderhouden dienen te worden, willen zij lang blijven bestaan. De panden bestaan uit verschillende materialen die elk een eigen onderhoudsmethode nodig hebben. Gelukkig zijn er voor elke onderhoudsmethode verschillende specialisten die in staat zijn de klus te klaren!

Een echte specialist in het repareren van betonschade is Tocop. Dit bedrijf is landelijk actief en kan dus ook in Haarlem zijn werkzaamheden uitvoeren. De onderneming kent een jarenlange ervaring op het gebied van betonreparatie en haar personeel is in het bezig van veel diploma’s en certificaten die hun vakmanschap en kunde bewijzen. Zij helpen bedrijven én particulieren met terugbrengen van betonnen delen naar de authentieke en oorspronkelijke staat.

Op het gebied van onderhoud en renovatie van daken en dakpannen, is het een goed idee om contact op te nemen met John Foppen. Zij richten zich op renovatie, onderhoud en nieuwbouw van dakbedekking, -isolatie, -onderhoud, en reiniging. Ook dit bedrijf heeft een jarenlange ervaring en hun personeel wordt regelmatig bijgeschoold. Zo blijven zij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderhoud en reparatie.

Op termijn kunnen zich ook vochtproblemen voordoen in oude panden. H.V.O. is gespecialiseerd in het bestrijden van optrekkend en doorslaand vocht in kruipruimtes, kelders en souterrains. Zij zijn te vinden aan de Hulswitweg te Haarlem.

Deze drie bedrijven zijn maar een kleine greep uit de grote hoeveelheid kundige vakmannen die uw pand in Haarlem weer helemaal opknappen!