Bouwbedrijf Haarlem

Oosterse revamp van huize Wollingem

Oosterse revamp van huize Wollingem

Geplaatst op

Wij de Wollingems, een familie uit Drenthe, waren drastisch op zoek naar een nieuwe look voor het interieur van ons huis. Drenthe is een prachtige provincie, met een mooie Nederlandse natuur landschappen, maar in huis willen we wat exotischer, wat meer oosters of Afrikaans misschien wel.

We gingen dus op zoek naar een goedkope doch kwalitatieve manier om een sfeer injectie te geven aan ons huis. Na wat onderzoek kwamen we uit op de website met de naam Ghalia.nl. Hier vonden we allerlei leuke items en decoratie om dit doel te kunnen bereiken. Denk aan chique Marokkaanse plafonnieres en authentieke Berber kleden zelf echte Marokkaanse dienbladen of wat te denken van Indische kussentjes. Men kan het allemaal hier kopen en voor goede prijzen ook: zie hier de Ghalia SALE. Zo hebben we een paar lampen voor bodemprijzen kunnen aanschaffen.

Voor op de bank wilden wij dan ook wat leuke kussentjes. Kleurrijk en zacht. Het aanbod op kussen vlak kan men hier vinden.

Met een paar lampen en een stel kussens zijn we al goed op weg om een meer warme sfeervolle woonkamer te creëren. Het liefst hadden we de Berber tapijt ook nog gekocht, maar die kosten wel een paar honderd Euro en dat budget hebben we nu net even niet, maar we zijn aan het sparen want man oh man wat zijn die Beni Ouarain tapijten gaaf zeg. Dat zou onze woonkamer echt helemaal af maken zo een authentiek traditioneel Marokkaans vloerkleed daar liggend. Het is zeker een bucket list item voor ons, en iedereen helpt met mee sparen.

Enfin wat betreft de shopping ervaring, de producten waren zeer rap in huis eventuele vragen wordt rap op geantwoord. De kussens en lampen die we ontvangen hebben zijn alle handgemaakt en zien er echt uniek en hoogwaardig uit, dus dit is echt the best you can get in Nederland me dunkt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden