Bouwbedrijf Haarlem

Ongedierte in je huis

Ongedierte in je huis

Geplaatst op

Veel mensen hebben geen idee, hoeveel ongedierte er binnen hun woning voorkomt. Het laten uitvoeren van een preventieve ongediertescan laat hen inzien, dat ongedierte zich in talloze vormen in huis op kan houden. Denk bijvoorbeeld aan een bedwants, een vlo of een papiervisje. Dit zijn ongediertesoorten die nauwelijks of helemaal niet met het blote oog te zien zijn. Ze kunnen echter wel voor overlast zorgen! Denk bijvoorbeeld aan rode, jeukende plekken op je huid, een aangetaste papieren verpakking in de voorraadkast, enzovoorts. Reden genoeg om het ongedierte in een vroeg stadium te laten bestrijden. Het bestrijden van ongedierte hoef je niet alleen te doen. Er zijn professionele organisaties, die je hierbij kunnen helpen.

Schade als gevolg van ongedierte in je woning

Aan de aanwezigheid van ongedierte in huis zitten verschillende risico’s. Denk bijvoorbeeld aan de schade die ongedierte aan kan richten aan het isolatiemateriaal tussen muren, het hout van vloeren en meubels, enzovoorts. Niet alleen in huis kan ongedierte voor schade zorgen. Denk bijvoorbeeld ook aan schade aan de tuin, de wal van een sloot, enzovoorts. Daar komt nog bij dat het ongedierte verschillende ziektes met zich mee kan dragen. Op deze manier gaat het je eigen weerstand, die van je kinderen en bijvoorbeeld van huisdieren aantasten.

Effectieve bestrijding van ongedierte

Bij het bestrijden van ongedierte uit je woning is het voornamelijk van belang, dat een oplossing effectief is. Je wilt immers voorkomen dat je een paar weken later opnieuw te maken krijgt met ongedierte. Daarbij zijn bestrijdingsmiddelen uit een winkel lang niet altijd krachtig genoeg om tot diep in materialen te trekken. Denk bijvoorbeeld aan een bestrijdingsmiddel tegen houtworm. De houtworm heeft zich mogelijk diep in het hout verstopt, waar deze sprays niet komen. Hierdoor kan de houtworm schade aan blijven richten. Door een professionele ongediertebestrijder in te schakelen, ben je verzekerd van een effectieve oplossing tegen ongedierte.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden