Bouwbedrijf Haarlem

Mini hijskraan huren voor een voordelige prijs

Mini hijskraan huren voor een voordelige prijs

Geplaatst op

Wek je aan grote projecten en heb je een hijskraan nodig die goederen omhoog kan hijsen, Dan is het handig om een hijskraan in te huren, maar wat als je aan een project werkt van een niet zo grote hoogte? Dan kun je in dit geval een mini hijskraan inhuren voor een voordelige prijs.

Gebruik van een hijskraan

Bij het gebruik van een hijskraan is het heel erg belangrijk dat je de aandacht erbij houdt. Het is namelijk zeer risicovol en veiligheid moet voorop komen. Tijdens dit soort werkzaamheden gebeuren er helaas vaak ongelukken met zware letsel als gevolg, dus bij het gebruik van een hijskraan moet je goed opletten en veilig te werk gaan.

Als je in de bouw werkt, kan het voorkomen dat je een hijskraan moet gebruiken. Die kun je dan inhuren bij bedrijven. Als je kijkt naar het woord hijskraan, dan heeft het woordje kraan de betekenis metalen toren, dat ook nog eens uitgevoerd wordt met kabels en katrollen. Je gebruikt de kraan om goederen te hijsen en ze weer te laten zakken op een andere plek. Of je gebruikt ze om objecten te verplaatsen.

Een hijskraan kan hele zware goederen tillen, maar hoe zwaar die maximaal mogen zijn hangt af van de katrol aan de arm van de kraan. Men noemt het ook wel armlengte. Aan de arm kan bijvoorbeeld een bordje hangen waarop staat ‘’10m 12000kg’’.

Mini hijskraan

Als je aan een project werkt, maar je geen gebruik wilt maken van een grote hijskraan. Dan is het mogelijk om een mini hijskraan in te huren. Ook als je alleen het zware werk, maar niet de middelen hebt, is een mini hijskraan ideaal. De prijs voor het inhuren va een mini hijskraan kan verschillen, want het ligt namelijk aan het soort dat je wilt gaan inhuren, maar ook aan de hijshoogte die de hijskraan heeft. Als je een Jekko Spx 424cdh wilt gaan inhuren met een maximale hijshoogte van 9,50 meter, dan betaal je €330 euro per dag. Of je betaalt een weekprijs van €990 euro.

Als je kijkt naar het model Jekko SPX 532+ JIB met een maximale hijshoogte van 17,30 meter, dan betaal je per dag €535 euro en per week €1600.

De mini hijskraan Hoeflon c6 is een alleskunner als je het vergelijkt met de compact kranen van Hoeflon. De kraan heeft een hijscapaciteit van 3000 kg en met een maximale hijhoogte van 16 meter. Deze kraan kun je huren voor €1922 per maand.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden