Bouwbedrijf Haarlem

Met een laag budget, een mooi kantoor inrichten?

Met een laag budget, een mooi kantoor inrichten?

Geplaatst op

Het inrichten van een kantoor brengt natuurlijk een hoop kosten met zich mee. Betekent dit dat ook per direct dat een kantoorinrichting altijd duur moet zijn? Nee! Zeker niet. Ook met een laag budget richt je heel eenvoudig een mooie kantoorruimte in. Hoe? Dat lees je in deze blog. 

Gebruikt of nieuw? 

Om te beginnen is het ontzettend belangrijk dat je tweedehands kantoormeubelen koopt in plaats van nieuwe! Bij tweedehands denken mensen al heel gauw aan een kringloopwinkel, maar er zijn ook veel bedrijven die deze kantoormeubelen opkopen en vervolgens weer verkopen. Grote kantoren veranderen namelijk vaak van kantoormeubilair, terwijl de meubels nog in goede staat zijn. Dit zou natuurlijk erg zonde zijn om hier geen geen gebruik van te maken. Goed voor budget en goed voor de wereld. Win win. 

Wat doe je zelf? 

Als er werk is wat je heel eenvoudig zelf doet, dan is het natuurlijk erg zonde om dit te laten uitbesteden. Denk er daarom eerst goed over na om bijvoorbeeld zelf de vloer te leggen of te verven. Het toevoegen van een frisse, levendige kleur zet de toon voor je werkruimte. Ben je geen professioneel in schilderen? Geen probleem. Het grootste deel van je werkruimte wordt waarschijnlijk toch bedekt met meubilair en woondecoraties! 

Ga voor groen 

Betaalbare decoratie nodig? Voeg planten toe aan je kantoorinrichting! Een paar planten zijn niet alleen goedkope decoratie, maar het helpt ook nog eens om werknemers gelukkiger te maken en hun productiviteit te verhogen. Weet je niet zo goed welke planten je moet hebben? Wij hebben een aantal planten voor je op een rijtje gezet die gemakkelijk te verzorgen zijn: 

  • Spinplant 
  • Citroenmelisse 
  • Philodendron 
  • Vrede lelie 
  • Drakenklimop 

Uiteraard kies je zelf wat voor planten je wilt gebruiken, zolang er maar genoeg groen te zien is! 

Laat de ruimte open! 

Staan er scheidingswandjes op je prioriteitenlijst? Dan haal je deze er per direct van af! Het is namelijk niet nodig om de gehele ruimte in te delen in losse hokjes. Een open kantoor bevordert juist overleg en samenwerkingen. Wel is het goed om een paar plekken in kantoor in te richten waar werknemers de mogelijkheid hebben om zich af te zonderen. 

Doe het samen! 

Tot slot, je bent echt niet de enige die wil investeren in een leuke en mooie kantoorinrichting. Iedereen voelt zich graag thuis op kantoor. Vraag daarom aan alle medewerkers/collega’s of zij nog leuke accessoires of ideeën hebben om van het kantoor een stimulerende en sfeervolle plek te maken. Misschien hebben zij nog wel een leuke vaas, schilderij of stoel op zolder staan. Niet geschoten is altijd mis.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden