Bouwbedrijf Haarlem

Inbraakproof: een hele geruststelling!

Inbraakproof: een hele geruststelling!

Geplaatst op

Jaarlijks vinden er veel inzake plaats in huizen van mensen en ook in bedrijfspanden. Het is ontzettend sneu om te zien hoeveel leed er achter vandaan komt. Gelukkig is er een expert die je kan helpen om inbraken zoveel mogelijk te voorkomen: slotenmaker amsterdam. De meeste inbraken komen voor in woningen waar de beveiliging niet op orde is, het is dan gewoonweg te makkelijk voor de inbrekers om binnen te komen. We nemen in deze blog een aantal zaken met je door die de slotenmaker voor je kan doen.

Laat goede sloten plaatsen

In veel huizen zijn de sloten en afdichtingen van ramen niet op orde. Dit is erg problematisch omdat inbrekers op deze manier wel heel makkelijk binnen kunnen komen. Zeker wanneer je op vakantie bent kan het zo zijn dat inbrekers hun slag gaan slaan in een woning die niet goed beveiligd is. Je kunt er een aantal dingen aan laten doen. Bel een slotenmaker op, deze kan dan een inbraakpreventie check doen. Hij of zij kijkt dan of de sloten nog wel op orde zijn. Ook zijn er natuurlijk verschillende haken en afsluitingen die deuren en ramen moeten beveiligen tegen inbraak. Zijn die allemaal nog wel up-to-date? De gegevens die slotenmaker verzamelt, worden vervolgens aan je gepresenteerd en er wordt een advies uitgebracht over wat er eventueel moet gebeuren. Het leuke is dat een slotenmaker direct alle problemen in de beveiliging van je woning kan oplossen. 

De pineut, maar daarna nooit weer! 

Het kan natuurlijk zijn dat je de pineut bent en dat er ingebroken is, omdat de sloten nog niet op orde waren. Dan is het zaak om direct een slotenmaker te bellen die een noodafsluiting voor je kan maken. Daarbij kan deze expert ook direct de problemen oplossen die ervoor gezorgd hebben dat de inbrekers naar binnen kunnen komen. Zo sla je twee vliegen in één klap: inbrekers kunnen niet nog een keer binnen komen ( het wil nog wel eens gebeuren dat ze voor een tweede keer terugkomen) en toekomstige problemen worden voorkomen door de juiste sloten op de deuren te laten zetten.

Gerelateerde berichten

Wil je een afvalcontainer huren? Gebruik dan deze handige informatie!

Het huren van een afvalcontainer kan een handige oplossing zijn bij het uitvoeren van renovaties, verbouwingen of grote opruimingen. Het zorgt voor...

Lees meer

Afvalcontainer huren? Dit zijn de zaken waarop je moet letten!

Het huren van een afvalcontainer kan een handige oplossing zijn voor het efficiënt en verantwoordelijk afvoeren van verschillende soorten afval. Of...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden