Bouwbedrijf Haarlem

Hoe maak je van je achtertuin een spa?

Hoe maak je van je achtertuin een spa?

Geplaatst op

Wanneer je regelmatig naar een saunacomplex of spa in de buurt gaat zal er niks fijner zijn dan een eigen spa in je tuin! Wie droomt er immers niet van heerlijk bijkomen in een eigen spa na een lange dag te hebben gewerkt of gestudeerd? Het plaatsen van een spa vergde voorheen een behoorlijke investering, maar is tegenwoordig veel goedkoper dan veel mensen denken. Zeker wanneer je een spa of hot tub in de uitverkoop koopt zal de investering voor een eigen spa meevallen. Houd er rekening mee dat je voor het laten plaatsen van een spa in de tuin relatief veel ruimte nodig hebt.

 

Een spa in de achtertuin laten plaatsen

Om enige privacy te hebben als van de spa gebruik maakt kiezen veel mensen ervoor om de spa in de achtertuin te plaatsen. Daarbij is er in de voortuin van veel woningen niet voldoende ruimte om de spa te plaatsen, waardoor deze optie direct al afvalt. Om een spa te kunnen plaatsen zal er eerst een groot gat in de achtertuin gegraven moeten worden, waar de spa vervolgens in geplaatst kan worden. Je kunt er ook voor kiezen om de spa op de bestaande ondergrond te plaatsen, maar dit vindt niet iedereen even mooi.

Tip: plaats rondom je spa verschillende beelden, bijzettafels en soortgelijke accessoires! Zo lijkt de spa in je tuin veel op de spa uit een heus sauna- of spacomplex.

 

Een hot tub kopen op internet

Het plaatsen van een spa begint bij het kopen van een hot tub. Er zijn verschillende webwinkels die een hot tub aanbieden! Een hot tub kopen kun je het beste doen op het moment dat de hot tubs in de uitverkoop worden aangeboden. Zo bespaar je al snel enkele tientallen tot een paar honderd euro op de aanschaf van de spa.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden