Bouwbedrijf Haarlem

Heb je kinderen? Deze vloeren zijn tegen een stootje bestand

Heb je kinderen? Deze vloeren zijn tegen een stootje bestand

Geplaatst op

Kinderen en kinderspeelgoed kunnen een vloer behoorlijk beschadigen. Krassen, doffe plekken, strepen, vlekken, vegen, deuken, de meeste vloeren worden er niet mooier op naarmate de kinderen ouder worden. Wil jij voorkomen dat jouw vloer eruit gaat zien als een slagveld naarmate de jaren verstrijken? Dan is het aan te raden om te kiezen voor een vloer die goed tegen een stootje bestand is. Wij hebben een aantal sterke vloeren voor je op een rijtje gezet.

De robuuste kracht van een betonnen vloer

Ben jij op zoek naar een vloer met een strakke, moderne uitstraling, geschikt voor alle interieurstijlen? Dan is een betonnen vloer iets voor jou. Een betonnen vloer geeft de ruimte een rustige, serene uitstraling en is bovendien uitstekend tegen een stootje bestand. Hierdoor kunnen jouw kinderen naar hartenlust spelen en hoef je je geen zorgen te maken over jouw vloer. Betonnen vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende tinten en stijlen. Zo kan je kiezen voor een egale, lichtgrijze kleur, maar is het ook mogelijk om te kiezen voor een warmere kleur of een betonnen vloer met een licht aanwezig patroon, zoals een wolkachtige uitstraling. Voor elk interieur is een passende betonvloer verkrijgbaar.

Een sterke vloer dankzij vloercoating

Heb jij een betonnen vloer in de woonkamer laten aanleggen en wil je deze op stijlvolle wijze afwerken? Of is de ondervloer in jouw woonkamer van beton en wil je die voorzien van enkel een vloercoating? Door jouw vloer af te werken met een vloercoating krijgt de vloer niet alleen een mooie, gladde uitstraling, maar is de vloer ook beter bestand tegen intensief gebruik. De vloercoating zorgt er voor dat de kans op vlekken en beschadigingen aanzienlijk kleiner is, waardoor jij en jouw kinderen onbezorgd van jouw vloer gebruik kunnen maken.

Een vloer van keramische tegels

Wil jij genieten van de mooie uitstraling van tegels of laminaat, maar ben je bang dat deze vloeren te kwetsbaar zijn voor jouw situatie? Dan bieden keramische tegels de uitkomst. Keramische tegels zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en stijlen, waardoor er voor elke interieurstijl passende tegels verkrijgbaar zijn. Keramische tegels zijn behoorlijk sterk en goed bestand tegen een stootje, waardoor ze ook zeer geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. En omdat ze verkrijgbaar zijn in zowel tegelvorm als laminaatvorm is er voor elke woning een soort keramische tegels verkrijgbaar dat naadloos aansluit op de situatie.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden