Bouwbedrijf Haarlem

Handige producten om je gereedschap in op te slaan

Handige producten om je gereedschap in op te slaan

Geplaatst op

Ben jij nou iemand die urenlang kan zitten knutselen in je werkkamer dan is dit artikel echt wat voor jou. In dit artikel zullen wij een aantal producten met je bespreken waarmee je gereedschap goed geordend kan opslaan. Voor de meeste klussers kan hun werkkamer niet vol genoeg liggen met gereedschap, en dus dachten wij dat jullie wel geïnteresseerd waren in een artikel over producten waarmee je al dit gereedschap gemakkelijk kan opbergen.

Gereedschapsrugzak

Met de gereedschapsrugzak kan je gemakkelijk jouw gereedschap meenemen naar buiten zonder dat je de hele tijd een koffer in je hand hebt. Natuurlijk hebben de meeste klussers wel een gereedschapskoffer of gereedschapskist, maar de gereedschapsrugzak is toch wel extra handig. Zoals eerder gezegd heb je hierbij altijd je handen vrij en tilt het dus ook makkelijker. In deze rugzak zitten meerdere vakken waar je gereedschap zoals schroevendraaiers etc. in kunnen en is er ook nog genoeg ruimte om grotere dingen mee te nemen.

Gereedschapswagens

Gereedschapswagens zijn erg handig wanneer je veel spullen op één plek nodig hebt. Je kunt dit karretje makkelijk rondrijden door de wieltjes die onderop zitten. Deze gereedschapswagens zijn er in alle vormen en maten en er is dus voor iedereen wel wat. Met het handige plateautje dat bovenop veel wagens zit heb je ook nog altijd een klein werkplekje bij je.

Opbergkasten

Ook deze zijn er in ontelbaar verschillende soorten en maten. De prijzen verschillen tussen de 100 en een paar duizend euro, dit geeft wel aan hoe groot de verschillen zijn. Voor een basic kast met een aantal vakjes erin betaal je een paar honderd euro, maar als je echt voor een uitgebreide set gaat loopt dit al gauw op tot 1000 euro en hoger. Deze kasten zullen wel je gehele muur bedekken en zijn inclusief werkbank etc.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden