Bouwbedrijf Haarlem

Gratis tips van een slotenmaker

Gratis tips van een slotenmaker

Geplaatst op

Inbrekers zijn in de afgelopen jaren steeds meer geweld gaan gebruiken om een woning binnen te dringen en bewoners ervan te weerhouden de hulp van anderen in te schakelen. Hoe zorgt u er op dit moment voor dat inbrekers buiten de deur blijven? Wij spraken voor het schrijven van dit artikel met Slotenmaker Aan Huis, die ons een aantal handige tips gaf om woningen beter te beveiligen. Het beveiligen van een woning is meer dan het plaatsen van kwalitatief goede sloten. Denk bijvoorbeeld ook aan optionele beveiligingscomponenten, zoals een bewegingssensor, een elektronische camera of magneetcontacten. Slotenmaker Aan Huis raadt consumenten aan om vooraf een slotenmaker in te schakelen, die een beveiligingsanalyse van uw woning kan maken. Op basis van de beveiligingsanalyse kunt u de beveiliging van uw woning verder verbeteren.

 

Welk type sloten moet ik laten plaatsen?

Op dit moment maken veel woningbezitters gebruik van tweepuntsloten in hun deuren, terwijl driepuntsloten veel veiliger zijn volgens Slotenmaker Aan Huis. Bij een driepuntslot kost het een inbreker meer tijd om uw woning binnen te dringen, waardoor de kans groter wordt dat de inbreker opgemerkt zal worden door omwonenden. Dit wil een inbreker vanzelfsprekend zo goed mogelijk voorkomen, waardoor de inbreker liever voor een andere woning zal kiezen.

Naast de juiste sloten voor uw deuren, is het minstens net zo belangrijk om kwalitatief goede sloten op uw ramen te plaatsen. Slotenmakers raden doorgaans aan om bij de beveiliging van ramen gebruik te maken van bijzetsloten. Dit type sloten wordt aangeboden als opleg- en insteeksloten, waarbij het van uw ramen afhankelijk is welk type slot het meest geschikt is.

 

Optionele beveiligingscomponenten laten plaatsen

Slotenmaker Aan Huis raadt mensen niet alleen aan om kwalitatief goede sloten te plaatsen. Ook optionele beveiligingscomponenten zijn sterk aan te bevelen! Deze beveiligingscomponenten kunnen de zwakke plekken in uw woning beter beveiligen. Denk aan een elektronische camera aan de gevel, een bewegingssensor op de overloop of magneetcontacten op uw ramen en deuren.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden