Bouwbedrijf Haarlem

Glasbewassing voor een kantoorpand in Breda

Glasbewassing voor een kantoorpand in Breda

Geplaatst op

Wanneer u in Breda een kantoorpand heeft, is het van groot belang dat de klanten bij een eerste bezoek al aan de buitenzijde zien dat u het pand goed onderhoud. Daarom is het voor u belangrijk, als eigenaar dat u met een vaste regelmaat de gevel laat reinigen. Daarnaast is Glasbewassing in Breda erg belangrijk. Omdat er de laatste jaren zoveel is veranderd op het gebied van glasbewassing, is het belangrijk dat de personen die de ramen komen reinigen weten wat ze moeten doen. Het wassen van de ramen kan onderverdeeld worden in de traditionele manier van glasbewassing, maar ook met een telescopische steel, gondel of met een schacht. De meest traditionele manier komt nog het meest voor of die met een telescopische steel. De ramen op de eerste en tweede verdieping kunnen nog met een ladder worden schoongemaakt. Ramen die hoger zijn, mogen niet met een ladder worden schoongemaakt. Daarvoor wordt dan de telescopische steel gebruikt. Volgens de ARBO is het al vanaf 1 juni 2004 verboden voor glazenwassers met een ladder ramen schoon te maken die hoger zijn dan de tweede verdieping.

Een glazenwassersbedrijf

Wanneer u een glazenwassersbedrijf inhuurt, dan zal er eerst een gesprek plaatsvinden om aan te geven wat er allemaal gedaan moet worden. Wanneer u het met elkaar eens bent, dan zal er een offerte worden opgemaakt. De glazenwasser zal op de afgesproken tijden langskomen om de ramen schoon te maken. Heeft u ramen boven de tweede verdieping, dan zullen zij, tot een hoogte van 15 meter worden schoongemaakt met een telescopische steel. Het is een lange steel met een borstel waar door middel van de waterdruk via de slang water uitkomt. De ramen die hiermee worden schoongemaakt zullen zeer schoon worden, omdat het osmosewater waarmee gewerkt wordt geen verontreinigingen bevat. Er zit in het osmosewater geen kalk en andere resten die anders op het raam achterblijven. In normaal water zitten mineralen, bacteriën en kalk. De glazenwasser heeft een tank van 1000 liter met osmose water bij. Boven de 15 meter moet een gondel of schacht worden gebruikt. Daar zijn speciale afspraken voor nodig.

De vervuilingsgraad van het glas

Het is een veel gevallen de locatie die van grote invloed is voor de manier waarop het glas vuil wordt. Dat heeft een grote invloed op hoe vaak de glazenwasser aan het werk moet gaan. U bijvoorbeeld denken aan wegen en spoorweglocaties. Het opgeworpen vuil zal zich aan het glas hechten. Dat vereist een specialistische reiniging van het glas. De kunst van de hedendaagse glasbewassing wordt bepaald door vakmanschap, persoonlijke benadering en optimale prijs- en kwaliteitsverhouding. Ga dus eerst een uitvoerig gesprek aan om tot de juiste afspraken te komen.

Bron: Actief Cleaning Services

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden