Bouwbedrijf Haarlem

Gietvloeren

Gietvloeren

Geplaatst op

Gietvloeren voor uw bedrijf

Steeds meer mensen kiezen voor een gietvloer in hun bedrijf of showroom. Van oudsher zijn gietvloeren industriële vloeren die terug te vinden waren in grote fabriekshallen. Gietvloeren hebben namelijk een hoge belastbaarheid, je kan er met zware voertuigen overheen rijden en ze zijn bestand tegen chemicaliën, hitte en zuren. Maar tegenwoordig zijn deze vloeren ook erg populair in kantoren of showrooms. Zie hieronder enkele projecten die wij de afgelopen jaren hebben gerealiseerd.

showroomvloer

winkelvloer

kantoorvloer

beursvloer
Bron: www.coatingvloer.nl

Voordelen van gietvloeren

Gietvloeren hebben vele voordelen ten opzichte van andere soorten vloeren. Zoals al eerder gezegd hebben ze een hoge belastbaarheid. Verder zijn ze:

  • Naadloos;
  • Vloeistofdicht;
  • Slijtvast;
  • Stofvrij;
  • Krasbestendig.

Dergelijke onderhoudsvriendelijke vloeren hebben voor bedrijven natuurlijk vele voordelen. Op de vloer van een kantoor  lopen dagelijks veel mensen rond die van binnen en buiten komen. Nu het niet gebruikelijk is dat mensen hun schoenen uit doen en voor kan komen dat mensen koffie of thee morsen is het wel zo gemakkelijk om een vloer te hebben die hier tegen bestand is. Gietvloeren zijn onderhoudsvriendelijke vloeren die er na een aantal jaar nog steeds hetzelfde uitzien als dat ze net nieuw waren. Andere soorten vloer zoals bijvoorbeeld tapijt zijn veel gevoeliger voor slijtage en moeten na een aantal jaar vervangen worden.

Vloeren voor een showroom

De showroomvloer is een onderdeel van het uitstallen van de producten in een showroom. Door middel van een mooie showroom komen de producten beter tot hun recht. Daarnaast speelt ook de belastbaarheid een grote rol. Het is wel zo handig om een vloer te hebben die robuust is en tegen een stootje kan. Denk hierbij aan een showroomvloer van een autobedrijf of een fietsenwinkel. Hier staan toch zware spullen die regelmatig verplaatst worden en die een vloer snel kunnen beschadigen. Een vloer vol met beschadigingen of krassen komt de uitstraling van de showroom niet te goede.

 

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen je graag mee langs diverse verbouwingstips en andere zaken die interessant zijn als je een huis wilt verbouwen.

Contactgegevens

Via info @ bouwbedrijfhaarlem.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden