Bouwbedrijf Haarlem

Gietvloer goed schoonhouden

Gietvloer goed schoonhouden

Geplaatst op

3 - Mooi en zeer HygiënischAls u in het bezit bent van een gietvloer dan heeft u een vloer die weinig onderhoud nodig heeft. Toch is het noodzakelijk om ook deze vloer schoon te houden, omdat dit nou eenmaal hoort, maar ook om zo lang mogelijk van de kwaliteitsvloer te kunnen genieten. Om goed schoon te maken is het van belang het correcte reinigingsmiddel te gebruiken. Dit is om er voor te zorgen dat er geen residu-laag op de vloer zal achterblijven, waardoor de vloer er anders erg dof en vies uit zal gaan zien, terwijl dit niet het geval is.

Zorg voor dagelijkse reiniging

U kunt er het beste voor zorgen dat de gietvloer dagelijks wordt gereinigd. U kunt het losse vuil het beste met een olievrije stofwisser of een zachte bezem of veger weghalen, of door gewoon te gaan stofzuigen. De gietvloer maakt u schoon met een vlakmop van microvezel, samen met een zeepvrij reinigingsmiddel, die speciaal voor gietvloeren is gemaakt. Om een goed resultaat te behalen is het belangrijk om te zorgen dat, zolang de vloer nog nat is, er niemand op gaat lopen.

Genieten van een schone gietvloer

Als u een schone gietvloer heeft, dan is het elke dag genieten. De vloer ziet er als nieuw uit en zal ook zo blijven, omdat u hem goed verzorgd. Natuurlijk kunt u de vloer ook om de dag schoonmaken, maar u zult merken dat het al snel meer werk zal zijn. In ieder geval is het goed om hem goed schoon te houden. Niet alleen voor de hygiëne, maar ook omdat het een kunststof gietvloer is die de aandacht wel verdient.

Geen held in schoonmaken?

Mocht u zelf nou geen held zijn in het schoonmaken van uw huis. Dan doet u er goed aan om een specialist in schoonmaken in te schakelen. Dit hoeft niet perse een specialist in gietvloeren te zijn, maar wel iemand die weet wat hij/zij doet.

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden