Bouwbedrijf Haarlem

Geef je saaie muur meer uitstraling

Geef je saaie muur meer uitstraling

Geplaatst op

Met een wandpaneel geef je op een eenvoudige maar creatieve manier een speciale uitstraling aan een wat saaie muur. Een wandpaneel is vaak van hout gemaakt en met de hand voorzien van kunstige vormen, prints of patronen. Een dergelijke blikvanger verdient een mooie plek aan de muur in je woonkamer, slaapkamer of in de tuin. Met een wandpanel geef je extra styling aan je interieur.

Originele muurdecoratie

Door het plaatsen van een of meerdere wandpanelen geef je je eigen draai aan de styling van je huis of tuin. Een enkel paneel los brengt als veel verschil. Door het combineren van meerdere panelen wordt dit effect vergroot. Je kun de panelen gebruiken als bekleding van je muur, maar ook als originele decoratie op een al afgewerkte muur. Er zijn varianten die licht doorlaten, dit zorgt voor een mooie schaduwwerking op de muren. Je kunt ook kiezen voor een extra breed paneel, op deze manier wordt een groot deel van de muur direct op een stijlvolle manier opgevuld. Kies voor een paneel dat past bij je eigen interieur. Bijvoorbeeld een snijwerk van bloemen in je landelijke of oosters getinte interieur. Er zijn panelen voor iedere interieurstijl.

Metamorfose

Als je je woon- of slaapkamer een werkelijke metamorfose wilt geven kies dan voor 3D-wandpanelen! Deze panelen zijn veelzijdig te gebruiken. Het brengt je kamer tot leven. Er is keuze uit verschillende varianten bijvoorbeeld met prints, zoals sierlijke bloemen of vrolijke stippen. Je kunt de panelen direct ophangen maar er ook voor kiezen om ze in een kleur naar keuze te verven. Hierdoor creëer je de door jou gewenste sfeer die goed aansluit bij de rest van je interieur.

Plaatsing en onderhoud

Wandpanelen met een groot formaat zijn ideaal om een muur in een handomdraai een andere uitstraling te geven. Je kunt ze heel eenvoudig in elkaar schuiven. Door gebruikt te maken van de microgroeven, zijn de naden bijna onzichtbaar. Natuurlijk is het ook mogelijk om het wandpaneel op de grond tegen de muur neer te zetten. Dat is nog eenvoudiger en maakt ook het variëren met verschillende wandpanelen nog makkelijker!

Wandpanelen zijn vaak gemaakt van duurzame materiaal. Dit zorgt voor een lange levensduur. Voor je badkamer of keuken kies je de vochtwerende exemplaren. Natuurlijk is het hierbij belangrijk om voor goede ventilatie te zorgen. Dan blijven de panelen het langst mooi. Het voordeel van vochtwerende panelen is dat ze eenvoudig met een vochtige doek schoon te maken zijn.

Wandpanelen kopen

Wil jij je muur ook een metamorfose geven met sierlijke, strakke of klassieke decoratie. Er is een uitgebreid assortiment van wandpanelen verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. Maak een keuzen en combineer zodat er een decoratie aan je muur hangt die aan jouw smaak en wensen voldoet.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden