Bouwbedrijf Haarlem

Een rieten dak: Een compleet nieuwe uitstraling van uw huis

Een rieten dak: Een compleet nieuwe uitstraling van uw huis

Geplaatst op

Een rieten dak kan gezien worden als een speciale dakconstructie dat door een ervaren rietdekker gerealiseerd kan worden. Het zogeheten “rietdekken” is een ambachtelijk werk dat door een aantal rietdekkersbedrijven in Nederland wekelijks wordt uitgevoerd. Deze week gaan wij in op de voordelen van een rieten dak en tonen wij enkele resultaten uit Haarlem dat gerealiseerd is door Rietdekkersbedrijf De Rietdekkerij.

Naast de prachtige en klassieke uitstraling brengt een rieten dak ook enkele voordelen met zich mee. Dit zijn voordelen waar veel woningbezitters niet bij stil staan. Onderstaand gaan wij in op deze voordelen.

1.       Een rieten dak verhoogd de waarde van uw woning

Een rieten dak is in eerste instantie een grote investering maar kan zorgen voor een aanzienlijke verhoging van de waarde van uw huis.

2.       Met een rieten dak bespaard u energie

Het riet dat wordt gebruikt bij de aanleg van een rieten dak heeft een isolerende en een warmte reflecterende werking. Dit houdt in dat een rieten dak voor koelte zorgt in de zomer en een verwarmende functie heeft in de winter. Hierdoor kunt u zelf zuinig omspringen met energie.

3.       Een rieten dak is duurzaam
Een rieten dak is een grote investering maar daarentegen kunt u jarenlang genieten en profiteren. Wanneer u het dak regelmatig laten onderhouden door een ervaren rietdekker zal de constructie jarenlang mee.

 

Enkele resultaten

Haarlem (2)Haarlem (3) Haarlem (4)Haarlem (1)

 

 

Bovenstaande foto’s vormen een bouwproject in Haarlem en zijn aangeleverd door Rietdekkersbedrijf De Rietdekkerij. Dit kleine maar zeer professionele rietdekkersbedrijf heeft door de jaren heen ontzettend veel succesvolle projecten opgeleverd. U kunt hierbij denken aan dakconstructies op villa’s of op boerderijen. Voor meer informatie over de constructie, de kosten of over de eerder opgeleverde projecten verwijzen wij u graag door naar www.rietdekkerij.nl.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen je graag mee langs diverse verbouwingstips en andere zaken die interessant zijn als je een huis wilt verbouwen.

Contactgegevens

Via info @ bouwbedrijfhaarlem.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden