Bouwbedrijf Haarlem

Een luxe massagebad in uw overkapping

Een luxe massagebad in uw overkapping

Geplaatst op

Een luxe massagebad in uw overkapping

Klachten aan de rug is misschien wel het meest voorkomende probleem bij volwassenen. Er zijn verschillende oorzaken waardoor dit kan ontstaan. Het leveren van fysiek zwaar werk kan zijn tol eisen, maar werken achter een bureau is misschien nog wel vaker de oorzaak van rugklachten. Mensen die achter een computer werken zitten vaak niet in de goede houding. En zelfs als je in de ergonomisch perfecte houding werkt kan het nog voorkomen dat je pijnklachten krijgt aan je schouders, nek of rug. Op een stoel achter een bureau zitten is nou eenmaal een onnatuurlijke houding voor het menselijk lichaam. Om dit soort klachten te verhelpen heeft Silverspas massagebaden ontwikkeld. Het is erg belangrijk om vroegtijdig te beginnen met behandeling van de klachten. Langdurig onbehandelde pijn aan spieren en gewrichten kan blijvende schade opleveren. Probeer daarom zo snel mogelijk iets te doen aan pijnlijke gewrichten en spieren.

Silverspas staat voor hoge kwaliteit en klantvriendelijkheid

Silverspas heeft zijn doel pas bereikt als de klant tevreden is. Alles wordt gedaan om te zorgen dat dat doel bereikt wordt. Zo zit er bijvoorbeeld op alle onderdelen van onze massagebaden minstens  10 jaar garantie. Hierdoor ben je als klant verzekerd van een uitstekend product.

Silverspas heeft voor iedereen een geschikt model

Op de website van Silverspas vindt je een ruim assortiment van massagebaden. Ons grootste model biedt zelfs plaats voor zeven personen tegelijkertijd. Het kleinste model is erg compact en makkelijk in te bouwen en biedt nog steeds zitplaatsen voor drie volwassenen. Je kunt de verschillende modellen bestellen in verscheidene kleuren zodat jouw massagebad precies past bij jouw persoonlijke smaak.

Werking van een goede massage in een massagebad van Silverspas

Het menselijk lichaam wordt vrijwel gewichtloos als het onder water is. Normaal gesproken moeten de spieren en botten in ons lichaam de zwaartekracht tegen gaan. Omdat dat in het water niet het geval is kan het lichaam volledig ontspannen. Daarbovenop zorgt warmte ervoor dat bloedvaten zich verwijden en de doorbloeding verbeterd. Ontspanning is erg belangrijk tijdens een massage en ontlasting van de spieren op zich heeft al een therapeutische werking. De baden van Silverspas staan altijd voor je klaar als jij ze nodig hebt. Het warme water zorgt voor een ontspannen lichaam en in combinatie met de krachtige massagestralen leidt dit tot een ongeëvenaarde ervaring.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden