Bouwbedrijf Haarlem

Een lekkage laten verhelpen door een professional

Een lekkage laten verhelpen door een professional

Geplaatst op

Lekkages vormen voor veel woningbezitters een van de grootste ergernissen. Niet alleen is de bron van een lekkage vaak erg lastig te achterhalen, ook brengt een lekkage een blijvende waterschade met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan rottende plekken in het houtwerk onder uw dak, schimmelplekken op muren en plafonds, enzovoorts. Om de waterschade enigszins te kunnen beperken is het sterk aan te raden om zo snel mogelijk de hulp van een professional in te schakelen. Een professionele loodgieter heeft doorgaans een ruime ervaring in het opsporen en verhelpen van een lekkage in woningen en bedrijfspanden. Daarbij kan een loodgieter u helpen bij het oplossen van de waterschade.

 

Lekkages op verschillende plekken in huis

Een lekkage kan op tal van verschillende plekken in een woning ontstaan. Zo kunnen er lekkages rond leidingen ontstaan, als de leidingstukken niet goed op elkaar aansluiten. Er ontstaat in dit geval speling tussen de leidingstukken, waarlangs het water in de leiding langzaamaan naar buiten kan sijpelen. Daarbij kan er bij een storm schade aan de dakbedekking van uw woning ontstaan, waardoor het water bij uw dakbedekking naar binnen druppelt. Vaak heeft u dit niet direct door, waardoor het vocht al in het houtwerk onder uw dakbedekking of in de muren en plafonds rond leidingen is getrokken. Het kost vaak al snel enkele maanden om de waterschade te herstellen. Het vocht zal immers eerst uit de muren, plafonds of het houtwerk getrokken moeten worden.

Een geschikte professional vinden

Het kan behoorlijk lastig zijn om een geschikte loodgieter te vinden voor het verhelpen van de lekkages in uw woning. Gelukkig bestaan er tegenwoordig verschillende websites waarop u loodgieters bij u in de buurt met elkaar kunt vergelijken. Consumenten kunnen recensies over een loodgieter achterlaten nadat de werkzaamheden uitgevoerd zijn. Zo ziet u precies welke loodgieter wel en welke loodgieter niet op een professionele wijze werkt.

 

Bron: loodgieteraanhuis.nu

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden