Bouwbedrijf Haarlem

Dit is waarom accu tuingereedschap de beste keuze is

Dit is waarom accu tuingereedschap de beste keuze is

Geplaatst op

Ben jij op zoek naar krachtig nieuw tuingereedschap? Op het gebied van tuingereedschap zijn er veel mogelijkheden. Een soort tuingereedschap dat de laatste jaren sterk in opkomst is, is accu tuingereedschap. De ontwikkeling van accu tuingereedschap heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen, waardoor dit een goed alternatief is voor andere soorten tuingereedschap. Hierdoor kiezen steeds meer mensen voor accu tuingereedschap. Accu tuingereedschap kent veel voordelen ten opzichte van andere soorten tuingereedschap, zoals elektrisch tuingereedschap en tuingereedschap op benzine. Wij hebben alle voordelen voor je op een rijtje gezet.

Eenvoudig te bedienen

Accu tuingereedschap is, in tegenstelling tot andere soorten tuingereedschap, gemakkelijk te bedienen. Tuingereedschappen met accu zijn lichter, compacter en beter hanteerbaar dan andere soorten tuingereedschap, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Omdat accu tuingereedschappen beter hanteerbaar zijn dan andere soorten tuingereedschap word je minder moe van het tuinonderhoud en kan iedereen met het tuingereedschap werken. Bovendien vormen lege brandstoftanks en/of te korte elektriciteitssnoeren niet langer een probleem. De accu’s van accu tuingereedschappen zijn sterk en kunnen lang gebruikt worden, waardoor jouw werkzaamheden niet onderbroken hoeven worden. Omdat accu tuingereedschap geen snoer heeft, kan het bovendien zonder moeite in alle hoeken van de tuin gebruikt worden. Met tuingereedschap op accu kan je ontspannen aan de slag in de tuin en heb je na het tuinonderhoud nog energie over voor andere dingen.

Beter voor het milieu

Eén van de belangrijkste voordelen van accu tuingereedschap is de lage milieubelasting. Tuingereedschappen op brandstof produceren veel geluid en stoten allerlei schadelijke uitlaatgassen uit. Tuingereedschappen op accu maken aanzienlijk minder geluid waardoor jouw tuinonderhoud niet langer voor geluidsoverlast zorgt en ook de natuur er geen schade aan ondervindt. Tuingereedschappen op accu stoten tevens geen schadelijke uitlaatgassen uit, waardoor ze minder milieubelastend zijn. Op het gebied van prestaties doet accu tuingereedschap niet onder voor tuingereedschap op brandstof, waardoor tuingereedschap op accu een uitstekend, aanzienlijk milieuvriendelijker alternatief vormt voor tuingereedschap op brandstof.

Onderhoudsvriendelijk tuingereedschap

Het laatste, maar zeker niet het minste voordeel van accu tuingereedschap is het feit dat accu tuingereedschap weinig onderhoud behoeft. Waar tuingereedschap op brandstof regelmatig onderhoud nodig heeft, zoals het bijvullen van stinkende brandstof of het vervangen van vieze bougies, kan accu tuingereedschap direct gebruikt worden. Het enige onderhoud van accu tuingereedschap is het opladen van de accu. Echter, omdat accu’s vandaag de dag een steeds langere looptijd en levensduur hebben, hoeft de accu niet vaak opgeladen te worden en moet hij zelden tot nooit vervangen worden. Zo kan jij altijd direct gebruik maken van jouw accu tuingereedschap.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden