Bouwbedrijf Haarlem

Bouwprojecten met glaszetters in Amsterdam

Bouwprojecten met glaszetters in Amsterdam

Geplaatst op

In de afgelopen jaren heeft Bouwbedrijf Haarlem vele bouwprojecten met succes gerealiseerd, waaronder diverse nieuwbouwprojecten in Amsterdam. Tijdens de realisatie van de bouwprojecten zijn hechte zakelijke partnerschappen en samenwerking ontstaan. Eén van de samenwerkingen die zeer vruchtbaar gebleken is, is degene met de glaszetters van AV Glas Amsterdam, Glaszettersbedrijf Amsterdam en GSF Glasgroep.

 

Partnerschap met glaszetters in Amsterdam

In samenwerking met twee partijen hebben wij verschillende bouwprojecten gerealiseerd. Deze bedrijven hebben een perfecte bijdrage geleverd aan een groot renovatieproject in Amsterdam Oost, Amsterdam Noord en Amsterdam Zuid. Tijdens dit project hebben wij gezorgd voor de isolatie van muren en vloeren, terwijl de glaszettersbedrijven hebben gezorgd voor het vervangen van enkelglas door dubbelglas.

Bij een ander project in Amsterdam Zuid hebben zij meegewerkt aan een nieuwbouwproject op de Zuidas. Een groot kantorencomplex is daarbij voorzien van glazen deuren, glazen vloeren, glazen trappen en spiegels. Deze bedrijven zijn het levende bewijs dat glaszettersbedrijven meer kunnen dan repareren en herstellen.

Bouwbedrijf Haarlem kan AV Glas en Glaszettersbedrijf Amsterdam aan iedereen aanraden. Wij hebben zeer prettig en succesvol samengewerkt bij renovatie- en nieuwbouwprojecten in:

  • Amsterdam Oost
  • Amsterdam Noord
  • Amsterdam Zuid

 

Glasproject in Amstelveen

In Amstelveen hebben wij in samenwerking met glashandel GSF Glasgroep een nieuwbouwproject volbracht. Tijdens dit project hebben we zeer succesvol samengewerkt waar ook diverse nieuwe bouw- en renovatieprojecten uit voort zijn gekomen.

Badkamer glas en glazen balustrades

Bij het nieuwbouwproject in Amstelveen hebben wij de complete bouw van de woningen voor onze rekening genomen en GSF Glasgroep heeft de badkamers voorzien van glazen douchecabines, glazen deuren en spiegels. Ook hebben ze gezorgd voor een professionele afwerking van de trapwerken door stevige railings met glazen balustrades te plaatsen. Meer foto’s van projecten vind je op de website van GSF Glasgroep:

Glashandel GSF Glasgroep

GSF Glasgroep is een VCA-gecertificeerde leverancier en reparateur van vele glassoorten. Vanuit Lelystad werken ze door heel Nederland voor zowel particulieren als bedrijven. Van maandag tot en met vrijdag kun je de showroom van GSF Glasgroep bezoeken.

GSF Glasgroep B.V.
Schoepenweg 67
8243 PX Lelystad
T: 0320 257 157

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden