Bouwbedrijf Haarlem

Bouw of verbouwplannen? Bouwbedrijf Rudigro staat voor u klaar

Bouw of verbouwplannen? Bouwbedrijf Rudigro staat voor u klaar

Geplaatst op

Wat je verbouwplannen ook zijn, Bouwbedrijf Rudigro uit Veenendaal is geen klus te gek. Heb je een schilder nodig, een stucadoor, een elektricien, een loodgieter, een timmerman, een keukenmonteur, of een tuinman? Of wil je een vloer laten leggen, de badkamer vernieuwen, of juist iets laten bijbouwen? Rudigro maakt gratis en vrijblijvend een offerte, en denkt met je mee. Sommige dingen kunnen soms goedkoper, sneller, eenvoudiger, of moeilijker. Een ding staat centraal en dat is de klant.

 

Lekkage is snel opgelost

Een lekkage is altijd vervelend, en het vervelende is dat het altijd op een moment komt dat het slecht uitkomt. Je wilt net naar je werk, en staat in een plas water, of je hoort plots ergens een druppelend geluid en dan blijkt het water uit het plafond te komen. In dergelijke gevallen kun je het beste altijd de hoofdkraan van de waterleiding dichtdraaien, en de stekker van de cv ketel uit het stopcontact halen. Vervolgens kun je Bouwbedrijf Rudigro bellen voor een afspraak en prijsindicatie. Meestal is de lekkage dezelfde dag nog opgelost voor een zeer betaalbare prijs.

 

Besparen met isolatie

Isolatie en isoleren lijkt bijna het gesprek van de dag te zijn, en dat klopt. Isoleren is besparen, en de besparing is zo groot dat je het isolatiemateriaal met het arbeidsloon gemakkelijk terugverdient. Een goede investering dus, want na verloop van tijd gaat het je zelf geld opleveren. Niet alleen wordt je huis meer waard, maar geef je ook minder geld uit aan de gas- en elektriciteitsrekening die alsmaar duurder wordt. Je kunt niet alleen de vloer, en het dak laten isoleren, maar ook de muren en wanden. Het glas vervangen door hoogrendementsglas doet ook heel veel. Wil je weten of welke manier jij kunt besparen, en wat de terugverdientijd is? Neem dan vrijblijvend contact op! Een afspraak is namelijk gratis en vrijblijvend.

 

Onderhoud is behoud

Voorkom dat hout gaat rotten en laat het regelmatig schilderen. Soms hoeft er maar een klein gedeelte geschilderd te worden omdat niet al het houtwerk onder dezelfde omstandigheden blootgesteld wordt. Dit scheelt weer een boel geld. Wanneer je het houtwerk verwaarloosd en wacht totdat de verf er afbladdert, dan ben je soms te laat. Hout kan hierdoor beschadigen, en zelfs gaan rotten. Wanneer je dit niet aanpakt, kunnen de kosten alleen maar verder oplopen. Vraag gerust om vrijblijvend advies bij Bouwbedrijf Rudigro uit Veenendaal.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden