Bouwbedrijf Haarlem

Binnenrenovatie: Voor een nieuwe frisse look

Binnenrenovatie: Voor een nieuwe frisse look

Geplaatst op

Een binnenrenovatie biedt je de mogelijkheid om je favoriete huisje een nieuw leven in te blazen. Je kan bijvoorbeeld gedeelten van je huis laten opknappen of compleet laten verbouwen. Een nieuwe badkamer of een strakkere keuken bijvoorbeeld. Alleen al nieuwe vloeren, kunnen uw huis een hele andere look geven. Het kan zelfs nog simpeler. Je kan er ook voor kiezen om je interieur te sorteren en bepaalde dingen te vervangen of misschien zelfs het hele interieur vervangen. Dit geeft je huis een nieuwe frisse look. Voor het plaatsen van nieuw interieur moeten er enkele stappen ondernomen worden, om zo in te schatten hoe veel spullen vervoerd moeten worden. Mochten niet alle spullen in de auto passen is dat ook geen ramp, want je kan altijd een aanhanger huren.

Sorteren
Allereerst, moet je beginnen met het sorteren van je spullen. Aan welk interieur hecht je waarde en wil je absoluut niet wegdoen. Deze spullen kun je bijvoorbeeld in dozen sorteren met een groene cirkel erop. Deze groene cirkel dient natuurlijk voor de verduidelijking dat deze spullen mogen blijven. Mocht er nou grotere spullen bijzitten die niet in een doos passen, zoals een bank, dan is het handig om deze spullen in een bepaalde hoek van het huis neer te zetten. Om het overzicht te bewaren kun je eventueel een vak creëren met Duck tape.

Het nieuwe interieur
Na het overzichtelijke sorteren, kun je heel gemakkelijk voor jezelf beslissen wat voor nieuwe spullen er aangeschaft dienen te worden. Ook hier is het belangrijk om het overzicht te bewaren. Voordat de daadwerkelijke inkopen worden gedaan, kun je even wat vooronderzoek doen. Kijk in catalogussen van je favoriete interieur winkels en schrijf de titel en artikel nummer van de spullen op. Als de dag dan aanbreekt dat je echt gaat winkelen, kun je gemakkelijk en snel het interieur kopen en meenemen. Het enige waar je op dat moment nog over zou kunnen beslissen is welke kleur je het mooiste vindt.

Aanhanger ja of nee?
Na het sorteren van je spullen en het uitzoeken van nieuw interieur uit de catalogussen, kun je voor jezelf bepalen of je het met alleen je auto redt of niet. Mocht het nou niet allemaal in de kofferbak passen, dan is een aanhangwagen de oplossing. Je hebt ze in verschillende soorten en maten en er zal daarom vast een tussen zitten die perfect is voor jouw persoonlijke situatie. Naast de grote, is het ook handig om rekening te houden met het weer. Blijft het droog en zonnig of is er kans op regen? Indien er een kans is op regen, zou een zijl over de aanhanger ideaal zijn. Zo kunnen de spullen niet nat worden.

Eenmaal alles gesorteerd, spullen uitgezocht en een aanhanger besteld kan je er een dagje op uit gaan om te shoppen. Het interieur kan snel opgehaald worden en rechtstreeks naar het huis gebracht worden. Ideaal.

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden