Bouwbedrijf Haarlem

Badkamerrenovatie in Haarlem

Badkamerrenovatie in Haarlem

Geplaatst op

Bouwbedrijf Haarlem heeft onlangs een badkamer gerenoveerd in het hartje van Haarlem. De wensen van de klant zijn hierbij volledig in vervulling gebracht en zij waren dan ook erg tevreden met het eindresultaat. Het huis waar wij de badkamer moesten renoveren was erg oud, smal en de badkamer was in waardeloze staat. De eigenaren hadden niet het allergrootste budget en daarom was het voor ons even puzzelen.

Dankzij onze jarenlange ervaring hadden wij al snel een adres gevonden waar wij voor een scherpe prijs vloertegels en wandtegels voor de badkamer konden kopen. Bij Tegel Outlet & Sanitair Online uit Amstelveen hebben wij een mooie deal kunnen maken zonder daarbij in te hoeven leveren aan kwaliteit. Daarnaast hadden zij ook nog diverse andere aanbiedingen (voor het materiaal) waardoor wij er voor deze klant zeker uit konden komen.

De renovatie stond gepland voor het weekend van 14 februari, wij hadden alle spullen netjes op tijd binnen waardoor we om een uur of zeven direct aan de slag konden. Omdat de badkamer al in slechte staat verkeerde, moest alles eerst worden gestript. Met zijn tweeën kwamen we hier snel doorheen, daarna begon het echte werk. De eigenaren hadden ons de vrije hand gegeven, uiteraard hadden wij van te voren alle ideeën uitgewerkt waardoor we lekker door konden werken.

Uiteindelijk hebben we twee volle dagen over dit project gedaan, de klant was erg tevreden. Nadien zijn we nog twee keer bij de klant langs geweest om alles na te lopen en om het e.e.a. met kit af te dichten.

Hieronder ziet u het eindresultaat van deze badkamer.

badkamer-haarlem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen je graag mee langs diverse verbouwingstips en andere zaken die interessant zijn als je een huis wilt verbouwen.

Contactgegevens

Via info @ bouwbedrijfhaarlem.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden