Bouwbedrijf Haarlem

Altijd voorzien van de juiste dakmaterialen

Altijd voorzien van de juiste dakmaterialen

Geplaatst op

Om een duurzame waterdichtheid te kunnen realiseren, heeft ook het dak regelmatig onderhoud nodig. Afhankelijk van het toegepaste dakbedekkingsysteem, de toegepaste materialen, ligging en afschot, zal het dak een langere levensduur hebben.

Toonaangevende producenten in de dakbedekking.

Icopal is een toonaangevende producent van bitumen dakbedekking, kunststof (PVC, FPO) dakbanen en dakpanplaten. De producent voelt zich verantwoordelijk voor het milieu en levert de hoogste kwaliteit dakbedekking voor platte en hellende daken met de nadruk op duurzaamheid.

Firestone EPDM-dakbedekkingssystemen domineren de markt van éénlaagse dakbedekkingsmaterialen dankzij hun bewezen prestaties, duurzaamheid en flexibiliteit in een brede waaier van toepassingen. Het Firestone RubberGard EPDM-dakbedekkingssysteem is gebaseerd op het duurzame EPDM-rubbermembraan, ontwikkeld voor de afdichting van commerciële, industriële en residentiële platte en licht hellende daken.

Ook Resitrix EPDM is een uniek technisch concept en biedt een duurzame oplossing voor elk plat dak. De producent heeft zijn sporen verdiend als invoerder van EPDM-rubber voor dak- en waterdichtingen, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

De juiste afwerking

Elk dak heeft ook de juiste afwerking nodig. Hodak Dakmaterialen is uw specialist in dakwerken. Het bedrijf is een jonge en dynamisch groothandel in dakmaterialen. Naast dakbedekking biedt Hodak Dakmaterialen ook een brede keuze aan daktoebehoren als isolatiematerialen, lichtkoepels, hemelwaterafvoeren en daktrimmen. Ook heeft Hodak dakmaterialen zich gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van zink maatwerk. Of u nu wilt afhalen of de materialen wilt laten bezorgen op een van uw bouwlocaties. Voor Hodak Dakmaterialen is dit allemaal geen probleem.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden