Bouwbedrijf Haarlem

4 redenen waarom u voordelig spouwmuur isoleert met parels

4 redenen waarom u voordelig spouwmuur isoleert met parels

Geplaatst op

Wilt u niet langer wegsmelten in uw woonkamer terwijl de buitentemperatuur grote hoogten bereikt? Of ziet u op tegen de koude winter die door spouwmuren uw huis binnendringt? Zorg tijdens uiteenlopende temperaturen buiten dat u binnen altijd comfortabel leeft. Geen liters ijskoud water drinken om tijdens de zomers de koelte op te zoeken en ook niet langer met dubbele truien de winter doorkomen zonder te bevriezen.

In deze blog krijgt u vier redenen die u vertellen waarom voordelig te isoleren met parels. En dan hebben we het niet over zomaar parels, maar kwalitatieve EPS parels waarmee u uw spouwmuur optimaal vult.

Weten waarom u voordelig uw spouwmuur isoleert met parels?

EPS parels zijn kleine bolletjes van 3 tot 6 millimeter doorsnee die gemaakt zijn van polystyreen. Ze zijn hol van binnen en bestaan dus voor het overgrote deel uit lucht. Een licht materiaal waar u eenvoudig uw spouwmuur mee isoleert.

  1. Een eerste reden waarom u uw spouwmuur voordelig isoleert met parels, is dat u gebruikmaakt van het sterkste en beste isolatiemateriaal. Hoewel licht van gewicht kunt u de kwaliteit van EPS parels niet onderschatten. Ze zijn namelijk oersterk en kunnen een hoge druk aan. Bovendien zorgt de kwaliteit ervoor dat u jarenlang profijt heeft van de isolerende werking van de EPS parels.
  2. De volgende reden waarom we pleiten voor het voordelig isoleren van de spouwmuur met parels, is dat u geen vrije ruimte tussen de muren onbenut laat. Wanneer u het isolatiemateriaal aanbrengt in de spouwmuur, laat u de kleine bolletjes de vrije loop en worden alle hoekjes en oneffenheden opgevuld. Hierdoor kunt u de spouwmuur optimaal vullen, zonder dat een gedeelte vrij blijft van isolatiemateriaal.
  3. Wilt u uw spouwmuur voordelig isoleren met parels, dan verhoogt u uw wooncomfort en verlaagt u uw woonlasten. U geniet meer van uw woonruimte, doordat de binnentemperatuur tot draaglijke hoogtes komt. U hoeft niet meer weg te smelten of kou te kleumen doordat het weer van buiten doordringt naar binnen. Met parels in uw spouwmuur geniet u optimaal van uw woning. Bovendien zorgt de isolerende werking van de EPS parels voor een voordeliger rendement en betaalt u minder aan stookkosten.
  4. Een niet onbelangrijke reden voor het voordelig isoleren van spouwmuren met parels is zeker in deze tijd het milieuvriendelijk aspect. Met een steeds voortdurende klimaatverandering en grote dreigingen voor de natuur wordt de waarde van duurzame en milieuvriendelijke materialen groter dan ooit. Het polystyreen waaruit de EPS parels zijn samengesteld, is recyclebaar. Door de stevigheid en kwaliteit van de parels kunnen ze keer op keer opnieuw gebruikt worden en het materiaal breekt niet af tot minuscule deeltjes die in de natuur verdwijnen.

Isoleer uw spouwmuur voordelig met de parels van Nivo Schuil Isolatiezorg

Wilt u profiteren van de vele voordelige aspecten die het isoleren van uw spouwmuur met parels met zich meebrengt? Zorg dat u niet langer hoeft te lijden onder de te hoge of te lage buitentemperaturen die u binnen voelt. U voorkomt dit door u te laten adviseren door de experts van Nivo Schuil Isolatiezorg. Zij zullen uw spouwmuur voordelig isoleren met parels van hoge kwaliteit.

Gerelateerde berichten

Wil je een afvalcontainer huren? Gebruik dan deze handige informatie!

Het huren van een afvalcontainer kan een handige oplossing zijn bij het uitvoeren van renovaties, verbouwingen of grote opruimingen. Het zorgt voor...

Lees meer

Afvalcontainer huren? Dit zijn de zaken waarop je moet letten!

Het huren van een afvalcontainer kan een handige oplossing zijn voor het efficiënt en verantwoordelijk afvoeren van verschillende soorten afval. Of...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden