Bouwbedrijf Haarlem

3 verschillende duurzame Red Cedar Shingles voor je dakbedekking

3 verschillende duurzame Red Cedar Shingles voor je dakbedekking

Geplaatst op

Ga je binnenkort iets doen aan je dakbedekking en ben je op zoek naar Red Cedar Shingles? Wij vertellen je graag meer over shingles van echte topkwaliteit. Ze zijn namelijk gemaakt van duurzame western Red Cedar hout en is perfect te gebruiken voor dakbedekking en/of gevelbekleding. Naast dat ze duurzaam zijn, hebben ze een lange levensduur en zorgen voor een unieke uitstraling. Genoeg redenen om voor Red Cedar Shingles te kiezen.

Perfect geschikt voor daken en gevels | Kwaliteit

De No.1 Blue Label Shingles zijn gezaagd uit 100% kernhout en zijn vrij van noesten. Ook zijn ze extra met de hand geselecteerd op uiterlijk en perfect geschikt voor daken en gevels waar de hoogste kwaliteit gewenst is. Denk bijvoorbeeld aan je eigen woning, villa of appartement. Daarnaast beschikt Dutch Blue Label over een uitgebreid aanvullend assortiment van bijkomende producten als rvs-bevestiging, prefab nokken, spinvlies folie en dakventilatie kappen.

Duurzame bouwmaterialen | Grade Red Label

Op zoek naar algemene en duurzame bouwmaterialen voor je dak of gevel? Dan is de No.2 Grade Red Label zeker geschikt voor jou. Ze zijn geschikt voor bijvoorbeeld: schuren, carports, tuinhuizen, overkappingen en nog veel meer. De Red Cedar Shingles worden gewonnen uit duurzame bosbouw met respect voor de natuur. Dit betekent dat het milieuvriendelijke en duurzame bouwmaterialen zijn. In Canada worden deze bouwmaterialen ook gebruikt. Zij beschikken over een goed dakbedekking, ondanks de extreme weeromstandigheden. Dat wil jij toch ook?

Stevige dakbedekking voor algemeen gebruik met de Grade Black Label

De No.3 Grade Black Label zijn uitstekend voor algemeen gebruik op tuinhuizen, overkappingen en veranda’s.  Bovendien mogen de shingles een beetje spinthout hebben. De shingles zijn aan de onderzijde en bovenzijde vlak. Dit komt omdat ze machinaal zijn afgezaagd. Op deze manier ben je verzekerd van een stevige dakbedekking, waar je jaren kunt wonen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden